Termeni și condiții

Site-ul www.clinicahipocrate2000.ro este proprietatea S.C. HIPOCRATE 2000 S.R.L.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti  utiliza pagina web  www.clinicahipocrate2000.ro numita in continuare site. Prin utilizarea site-ului mai sus mentionat  sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

1. Acces

Accesul si utilizarea site-ului www.clinicahipocrate2000.ro este supus urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest site inseamna ca acceptati automat termenii si conditiile stipulate mai jos.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Prin termenul ‘’utilizator’’ se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site. 

www.clinicahipocrate2000.ro este un site de prezentare iar accesul pe el se face in mod gratuit.

Pentru a obtine acces la site, si deci la informatiile puse la dispozitie prin el trebuie sa obtineti acces la world wide web, direct sau prin intermediul unor dispozitive desktop sau mobile prin care se pot accesa servicii de internet.

Scopul site-ului este de a informa utilizatorii cu privire la servicile oferite de S.C. HIPOCRATE 2000 S.R.L. 

2. Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Continutul site-ului NU poate fi copiat, reprodus, transmis, multiplicat, vandut, fara acordul scris al S.C. HIPOCRATE 2000 S.R.L.

Pe site aveti accces liber sa vizualizati informatii de interes, dar continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale existente pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor si apartin S.C. HIPOCRATE 2000 S.R.L. si  partenerilor. Orice litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor din Romania.

3. Reguli de utilizare

Orice utilizator interesat de serviciile prezentate pe site are dreptul sa contacteze firma S.C. HIPOCRATE 2000 S.R.L. prin ‘’FORMULAR DE CONTACT’’, telefon sau e-mail.

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor si informatiilor existentente pe acest site.

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace in continutul acestui site, de a sterge sau a modifica informatiile prezente pe site

– incercarea de a scana, sonda sau testa vulnerabilitatea site-ului

– folosirea adresei de e-mail publicata prin intermediul site-ului pentru distribuirea ei pe liste de mailing sau pentru trimiterea de email-uri comerciale sau pentru folosirea in orice alt scop, in afara de trimiterea de e-mail in scopul solicitarii a unui serviciu din cele prezentate pe site. Serviciile prezentate pe site-ul www.clinicahipocrate2000.ro nu se constituie intr-o oferta de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta veti contacta firma S.C. HIPOCRATE 2000 S.R.L. folosind informatiile din sectiunea de CONTACT /Formular de contact a site-ului .

CONFIDENȚIALITATE

Site-ul www.clinicahipocrate2000.ro  este in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, si cu Regulamentul 2016/679/UE aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018.

Actualizat: 20.08.2019